PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

vineri, 4 decembrie 2009

Alegeri - votati!

Nu imi place politica din tara asta, dar se apropie din nou alegerile si consider ca e si datoria mea sa incerc sa mobilizez oamenii sa se duca la vot.
Stiu ca unii considerati ca oricum nu schimba nimic un vot sau ca oricum se stie deja cine va castiga. Desi poate fi adevarat, nimic nu ma mai uimeste in tara asta, faptul ca ai drept de vot liber si gratuit trebuie sa te faca sa vrei tu sa schimbi ceva ducandu-te acolo si punand stampila pe buletinul de vot. Trebuie sa vrei sa-ti faci simtita prezenta.
La alegerile de acum 2 saptamani, Becalli a luat 1,9 % din voturi. Va dati seama? Niste oameni si-au irosit votul pentru el...desi nu avea nici o sansa sa castige, dar s-au dus si l-au sustinut, au votat!

Poate acum nu va castiga candidatul tau, nu trebuie sa te duci la vot fiind sigur de rezultat, trebuie sa te duci din simpla dorinta de a face ceva.
Suntem inca prezenti in tara asta si am speranta ca acest lucru sa insemne ceva pe viitor.

Prin urmare, duceti-va la vot, nu aveti absolut nimic de pierdut. Daca nu, in curand cei care vor vota vor fi cei din afara oraselor, care au inca datoria sociala in sange si stim cu totii cat de usor pot fi manipulati sa voteze cu unul sau cu altul.

Nu vreau sa am prejudecati, dar avem mai mult acces la informatie decat ei si prin urmare suntem datori sa incercam sa schimbam lucrurile conform acestui aspect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu