PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

duminică, 22 noiembrie 2009

Tort caut cireasa sau cireasa caut tort?

Stand ieri de vorba cu un prieten despre relatii si ce ti-ai dori de la un viitor partener, a reusit sa foloseasca o metafora de care m-am indragostit imediat si anume: esti un tort care isi cauta cireasa sau esti o cireasa care isi cauta tortul?
Mai exact, poti fi tort, adica o persoana care pare sa aiba de toate: este implinita profesional, stie sa se poarte cu cei din jur, ar fi sotul/sotia ideala, dar nu are cireasa, acel ceva care te face sa nu iti mai iei gandul de la el/ea.
Acel quelque chose care te-ar fi facut sa suporti persoana respectiva in cazul in care nu ar fi avut calitatile necesare, standard, pentru a fi partenerul ideal.

Ca exemple, ma gandesc la tipele care se cupleaza cu tipi total nepotriviti lor, iar cand le intrebi de ce stau totusi cu ei iti raspund simplu: are el ceva anume, nu stiu. :)
La fel de bine poate fi transpus si in cazul tipilor, doar ca la ei e mai usor sa stii care e cireasa de pe tort, nu?
Nu vreau sa jignesc barbatii mai profunzi care nu vor o cireasa superficiala, dar...pana la urma majoritatea barbatilor gandesc ca niste barbati, nu? :)

Dar ce faci cand esti tort dar ai si cireasa? Standardele tale pentru viitorul partener sunt foarte sus, nu? Cel putin asa vad eu lucrurile.
Prin urmare, eu sunt un tort cu cireasa, caut cireasa..cu tort. :)

Urmatoarea intrebare care se pune este, ce fel de cireasa esti: confiata sau naturala?
Cea confiata dureaza mai mult decat cea naturala, dar este cam fada, pe cand cea naturala are un farmec irezistibil dar se strica mai repede.  Lol, am mers prea departe, nu? :)

Sau poti fi doar jumatate de tort si tot sa ai cireasa, pentru ca nu a mancat-o nimeni pana acum.

Voi care dintre ele sunteti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu