PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

marți, 7 iulie 2009

Zile de nastere

Astazi e ziua mea de nastere :) Le multumesc tuturor celor care mi-au urat de bine si care au vrut sa-mi fie alaturi, chiar am simtit ca ma unesc energetic cu fiecare dintre voi.
Dar nu asta m-a determinat sa scriu aici...ci sentimentul ca maine va fi la fel ca ieri, ca alaltaieri... :( De ce nu poate fi ziua tuturor in fiecare zi, sa ne sunam sa intrebam de sanatate, sa ne dorim toate cele bune, sa fim dragutzi si sa speram ca dorintele tuturor se vor indeplini? De ce nu avem sentimenul ca suntem speciali in fiecare zi?
Bine, intr-un fel este recomandat sa ne simtim super in fiecare zi, este un principiu fundamental in dezvoltarea personala, dar s-o recunoastem, care dintre noi poate cu adevarat sa o ia de la zero in fiecare zi...sa uite ca ieri inainte de a pleca de la serviciu l-a certat seful, sa uite ca azi e data scadenta la rata pentru credit dar nu are toti banii, sa uite ca in parcare sta masina zgariata de vecinul binevoitor...de ce nu putem oare?

Raspunsul e pe cat de simplu, pe atat de greu de realizat: atata timp cat nu suntem in echilibru cu interiorul nostru, cu noi insine, nu vom putea transmite dragoste si buna dispozitie in jur, asa ca in fiecare zi este o noua lupta pentru a ne recapata echilibrul pierdut cu o zi inainte si cand ajungem sa facem asta...s-a mai dus o zi...maine ne asteapta alta, cu cine stie cate alte faze ce ne vor impinge de pe varful muntelui numit BINE, astfel incat sa trebuiasca sa o luam de la capat.

Mda, cam multe ganduri de ziua mea, ar trebui s-o iau mai incet, pic cu pic, doar ca traim in societate si asta ne mananca toata karma :))) Nicely said :)

Un comentariu: