PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

vineri, 23 ianuarie 2009

Baieti, atentie!!

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat intr-o zi, urmand ca apoi fiecare sa traga concluziile.
Am mers cu Cosmin in Drumul Taberei sa isi repare laptop-ul si am decis sa il astept in masina.
Stiti cum sunt cartierele astea, blocuri langa blocuri, unele au chiar garaje, parculetz in fata, etc. M-am parcat si eu mai langa un gard, langa un zid, sa nu deranjez pe nimeni.
Booon..... si stau si astept.
Am stat destul cat sa se abureasca toate geamurile, mai putin parbrizul.
La un moment dat vine un nene la un garaj, il deschide si incepe sa lucreze pe acolo...booon, si la un moment dat, nevoile naturale isi fac efectul si tipul...nah, ce sa inchida garajul, sa urce pana in casa, sa faca ce are de facut si sa se intoarca...nu, ca un animal social ce este (si suntem, ca sa nu jignesc pe nimeni), a luat in considerare imprejurimile 'naturale' in care se afla si a descoperit ca masina mea il fereste de orice ochi ar fi mai indiscret....asa ca se apropie de masina si se aseaza fix in fata botului masinii, cu fata la...mine, cum ar veni (doar ca s-a dovedit ca nu a vazut ca sunt in masina).
Si incepe el sa caute instrumentul descarcarii si....eu vorbeam cu cineva la telefon in acel moment, incep sa gesticulez din ce in ce mai tare (neavand motorul pornit, nu puteam claxona - ca sa vezi si tehnologia asta cum ti-o intoarce) dar nimic....boooon, cand inchid telefonul si il pun pe bord, lumina se reflecta in geam si....ma vedeeeeeeee :))))) Brusc, se intoarce cu fata la perete, termina repede si pleaca...nici nu vreau sa stiu ce a fost in capul lui...

Ideea e (si vad ca nu ma pot abtine sa nu trag si eu o concluzie) sa aveti grija pe unde decideti sa...va descarcati...iar sfatul...uitati-va cu atentie si in masina langa care poate va asezati.

Punct :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu