PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

vineri, 12 decembrie 2008

Tupeu

De ce tupeul este asociat cu ceva negativ, cu ceva ce doar baieteii/fetele de cartier au, cu lipsa de educatie, cu dorinta cuiva de a parea ceva mai mult de cat e, etc?

Eu asociez tupeul (cel folosit intr-un mod mai putin distructiv si jignitor), cu acel curaj spontan de a spune ce ai de spus atunci cand toata lumea tace.

Exemplul cel mai elocvent pe care il am este momentul in care esti in autobuz, este super imbulzeala, oamenii inca se chinuie sa urce si mai este cineva, O SINGURA PERSOANA, care vede ca nu mai are unde sa urce, dar incearca, sta trei sferturi afara din autobuz, se tine de poseta doamnei din fata, usile il prind la fiecare incercare a soferului de a pleca naibii din statie o data, ca se pune iar rosu si el sta...si sta...si mai castiga 3 centimetri pentru ca cineva si-a supt burta si se impinge, se impinge si ATUNCI cineva ar trebui sa strige la el: da-te dom'le jos, nu vezi ca nu mai e loc?!?!?!?!?! Lasa-ne sa plecam!!!! Dar toti TAC si asteapta ca cineva sa spuna asta.....si TAC, pentru ca intr-un final, usile se inchid si autobuzul pleaca.

Mmmm, de cate ori n-am vrut sa spun asta...poate o s-o fac data viitoare :)

More examples to come

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu