PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

miercuri, 18 septembrie 2013

Diseminare proiect "OT Nisto Nesto" - Organizare atelier de sticla (Bucuresti)



Desi fascinant, rar avem ocazia de a experimenta procesul de prelucrare a sticlei ca material.

Asociatia Reflect, prin proiectul "Ot Nisto Nesto – Sustainable Young Artists' Convention"   finantat de Programul Tineret in Actiune, actiunea 1.2 , va invita sa va jucati si sa experimentati cu sticla in cadrul unui workshop deschis publicului, sub denumirea de "Jocul cu baghetele de sticla".
Atelierul de desfasoara in doua serii in ziua de duminica 22 septembrie incepand cu orele 15,00 la Casa Degradee din str. Naum Ramniceanu din Bucuresti.

Ot Nisto Nesto este un proiect multilateral, o convenție de artă ce a reunit timp de 12 zile 16 tineri artiști și artizani din Bulgaria, Germania și România. Artiștii participanți sunt tineri ce provin din diferite medii culturale, sociale, profesionale. Fiecare dintre ei este axat pe arta, conectarea diferitelor culturi și țări și manifesta interes pentru protectia mediului inconjurator.  In timpul proiectului, acestia au impartasit si au continuat sa-si  dezvolte competentele artistice, culturale si sociale prin workshopuri, avand ca obiectiv paralel de a crea o punte de comunicare între artă și societate.

Activitatea principala a atelierului presupune topirea sticlei la flacara puternica a unei lampi, cu multa grija, prin care vom modela contruri si forme, si mai important vom vedea diversele stari prin care sticla trece - de la textura moale asemanatoare cu cea a mierii, pana la starea solida, vom putea intelege proprietatile si caracteristicile materialului.

Inscrieri la asociatiareflect@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu