PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

marți, 24 septembrie 2013

Expozitie foto si proiectie film documentar "Back 2 the Future EU"

Asociatia Many Colors va invita la evenimentul de diseminare al proiectului “Back to the Future EU” finantat prin Programul Tineret in Actiune, ce va avea loc in data de 26 septembrie la Ceainaria Cinci din Bucuresti, Str. Olimpului nr. 13, incepand cu orele 19,00.
Evenimentul va cuprinde o expoziție de fotografie și lansarea filmului documentar realizate în cadrul proiectului, urmate de discutii libere.

In perioada 5-17 Iulie, Asociatia Many Colors a desfasurat schimbul de tineri "Back 2 the Future EU", finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.1.

"Back to the Future EU" a avut ca obiectiv principal cresterea nivelului de constientizare asupra valorilor europene în contextul actual și incurajarea tinerilor provenind din medii culturale diferite să ia măsuri în punerea în aplicare a acestor principii în comunitățile lor locale, creând unitate între națiunile Europei.
Proiectul a reunit 24 de participanti din patru tari europene (Germania, Bulgaria, Grecia și România).
Programul de zi cu zi s-a concentrat pe activități în aer liber, simulări de coexistenta si cooperare, ateliere de lucru, cum ar fi landart, instalații și ecoDeco, foto-video, construcții alternative ecologice si drumming dar și activități ecologice orientate spre contextul provocărilor globale de mediu.
Toate aceste activități au fost implementate utilizand metode de educație non-formală ce au stimulat creativitatea grupului și implicarea directă a participantilor.


Pentru intrebari, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721 085 022 sau pe adresa asociatiamanycolors@gmail.com


Event pe Facebook aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu