PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

duminică, 30 iunie 2013

Lansare proiect "Back 2 the Future EU" (Comunicat de presa)Asociatia Many Colors organizeaza in Comuna Batanii Mari, Judetul Covasna, in perioada 5-17 Iulie, schimbul de tineri "Back 2 the Future EU", finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.1.

"Back to the Future EU" dorește să creasca nivelul de constientizare asupra valorilor europene în contextul actual și sa încurajeze tinerii din diferite medii culturale să ia măsuri în punerea în aplicare a acestor principii în comunitățile lor locale, creând unitate între națiunile Europei.
Proiectul va reuni 24 de participanti, cate 6 din fiecare tara (Germania, Bulgaria, Grecia și România).
Programul de zi cu zi se va concentra pe activități în aer liber, simulări de coexistenta si cooperare, ateliere de lucru, cum ar fi teatrul labirint, instalații și ecoDeco, foto-video, construcții alternative ecologice (LANDART) și activități ecologice orientate spre contextul provocărilor globale de mediu.
Toate aceste activități se vor baza pe metode de educație non-formală, stimulând creativitatea grupului și implicarea directă a participantilor.

Vom invita participanții să constientizeze ce înseamnă să fii un cetățean european activ și să ia măsuri în promovarea valorilor sale, prin intermediul workshop-ul "European Nation Sharing". Aceasta este o activitate de zi cu zi de experimentare și coexistența si colaborare interculturala într-un mediu natural, simulând o națiune interculturala, bazata pe valorile europene, care vor încuraja participanții să se implice activ în crearea unei societăți europene autentice, care este capabila să răspundă cu adevărat la nevoile cetățenilor săi (priviti ca egal), o societate în care excluziunea socială nu există. Toate rezultatele in urma activitatilor vor fi prezentate în ultima zi în comunitatea locala din Batanii Mari.

In cadrul etapei de diseminare, vom organiza la Bucuresti un eveniment public cu discutii deschise unde vom prezenta expoziția de fotografie și film documentar realizate în cadrul proiectului.
Vom difuza, de asemenea, rezultatele proiectului on-line și în comunitățile Partenerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu