PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

luni, 25 ianuarie 2010

Julie&Julia - recomand

Am vizionat in week-end-ul care a trecut 'Julie&Julia', un film simplu in aparenta dar care atinge un subiect de maxima importanta pentru fiecare dintre noi: scopul in viata si curajul de a actiona pentru a il atinge.

Doua femei, ce isi duc existenta in timpuri diferite, se lasa purtate de valul bucuriei de a gati si fac din asta o adevarata arta, ajungand sa revolutioneze domeniul.
Diferenta ar fi ca Julia se apuca de gatit din dorinta de a invata retete franceze si ajunge autoare de carte de bucate iar Julie se apuca de gatit din dorinta de a isi urma drumul si a ajunge scriitoare :) Fiecare isi atinge telul cu amuzament, presarat cu lectii de viata...in cuplu, pentru ca nah, sotii sunt primii afectati de timpul petrecut in bucatarie de consoarta lor, nu?

O ecranizare nici prea siropoasa, nici prea dramatica, nici prea glumeatza, exact cum trebuie sa fie reteta perfecta :)

Ideea de baza este ca te simti implinit doar cand ajungi sa faci ce iti place, acesta fiind secretul succesului pentru o viata fericita...parerea mea :) Ce e si mai frumos e ca nu conteaza varsta, atata timp cat ai curaj sa actionezi in acea directie, totul depinde de tine si de cat de bine te cunosti, ca sa stii ce te face fericit.

Eu recunosc, sunt pe drum, astept indicatoare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu