PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

marți, 1 septembrie 2009

Despre job

Vara asta am experimentat o luna jumate de stat pe bara....am ramas fara job. Pe cat de brusc aparuta pe atat de binevenita s-a dovedit perioada.

Nu m-am grabit sa caut pentru ca aveam nevoie de o pauza si pot spune ca a fost o decizie fericita.

Am ajuns la concluzia ca si statul are ciclul sau de dezvoltare si am trecut prin anumite etape.

Primele zile stateam pe net si ma uitam la filme. Mai citeam din cand in cand....no pressure what so ever.

Apoi am inceput sa plec in fiecare week-end undeva si sentimentul care ma cuprindea duminica cum ca a doua zi trebuie sa fiu la job nu mai era si astfel ma puteam bucura mai mult de fiecare clipa, pacat ca eram inconjurata de oameni stresati :)

Cam dupa a 4-a saptamana am inceput sa ma simt inutila, sa vreau sa fac din nou ceva asa ca am inceput sa ma uit dupa job-uri....dar cum era vara, oferta nu era diversa si nu ma incanta, iar cand aplicam la exceptii, nu era nimeni la celalalt capat ca sa imi vizualizeze CV-ul :)

Asa ca m-am relaxat din nou si am inceput sa imi fac planuri de plecare ca fetele, in mijlocul saptamanii, undeva unde nu am mai fost de mult si astfel am ajuns la Slanic Prahova si la Valea Doftanei...e cam aiurea sa pleci sa te relaxezi cand asta faci de ceva vreme incoace :) Dar a fost fun, o experienta interesanta si plina de revelatii personale.

La intoarcere, ma simteam bine si astfel m-am afisat online pe mess si....a aparut fereastra salvatoare, de la o persoana care astepta de mult timp sa fiu available si astfel mi-a propus un job care mi-a placut din prima si iata-ma, a doua zi am si inceput. Maine se fac 2 saptamani. Atat de simplu.

Prin urmare, networking-ul meu a dat roade in cele din urma, trebuie doar sa ai rabdare si sa nu fii presat financiar si aici am fost o norocoasa. Altfel cred ca as fi cazut usor in extrema cealalta.

Oare economia este mama relaxarii pe perioada de criza? Asta sa fie si abordarea companiilor care nu trec prin criza dar se comporta ca atare in fata angajatilor?

Ramane sa aflam....dupa ce trece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu