PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

marți, 14 septembrie 2010

Cititori de ziare de duzina in metrou

Am incercat din rasputeri sa nu judec profund calitatea persoanelor care citesc Libertatea, Can Can, Click, Ring si alte prostii asemanatoare, dar mi-a fost imposibil.
Nu pot sa consider astfel de oameni demni de respect (al meu cel putin), pentru ca nu e cu putinta sa te multumeasca, zi de zi, in drum spre serviciu, la serviciu sau in drum spre casa, niste articole cu un titlu care ajunge sa nu fie deloc reprezentativ pentru articolul in sine, insotit de poze necenzurate in ultima vreme, mai putin reprezentative pentru titlu, dar mai mult pentru 'vedeta' care apare in ea, iar articolul sa fie cat mai sumar, ca sa nu se plictiseasca cititorul.
Si cand ma gandesc ca astfel de oameni au dreptul sa isi dea cu parerea despre ce se petrece in tara asta in urma informarii personale prin astfel de publicatii.

Adevarul e ca articolele scurte sunt mai relaxante, dar in acest caz, sa ne luam carti cu povestioare de-o pagina decat prostie in 20 de pagini.

Am inceput sa ma scarbesc instant cand vad pe cineva citind in picioare articole colorate, pline de NIMIC, cu stiri inventate sau facute doar sa aduca confuzie si impresii gresite. Adevarul e ca puterea adevarata in domeniul politic vine din a mentine populatia intr-un stadiu perpetuu de inceritudine si nesiguranta cu privire la ziua de maine.
Dar despre asta voi scrie alta data....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu