PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

vineri, 28 mai 2010

MP3 Player cu scanner

Am de mult timp o idee care sper sa fie pusa in aplicare la un moment dat de un inventator sau de orice companie care se respecta si vrea sa fie prima din domeniul ei :D

Ati mers vreodata undeva cu castile in urechi, ascultand muzica preferata, si in jurul vostru erau alti oameni care ascultau muzica lor preferata? Si nu v-ati dorit sa stiti ce muzica asculta una dintre acele persoane care va atragea prin felul ei de a...asculta muzica? Asta ca sa nu enumar si alte criterii dupa care ne place cineva, ca ar fi prea multe :)

Astfel, ma gandeam ca ar fi super tare sa se inventeze un MP3 Player care sa iti permita sa scanezi ce asculta cei din jurul tau. Poate, cine stie, descoperi o persoana care asculta genul tau de muzica si iata un subiect super bun de a sparge gheata :) Sau poate doar te multumesti sa asculti muzica lor, descoperind alte stiluri, etc.

Dar, ca oamenii sa nu se simta prost ca ii invadezi intimitatea, poate ajungem la un compromis si poti sa scanezi muzica celor care au un MP3 Player similar cu al tau.

That will do it!

Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu