PsyRadio

psyradio * fm - Small A1

marți, 11 august 2009

Recomandare de carte

Intalnindu-ma cu niste prietene, una dintre ele a scos din poseta o carte de care era foarte mandra si a vrut sa ne impartaseasca acest lucru: Allan Pease - De Ce Barbatii Se Uita La Meci Si Femeile Se Uita in Oglinda. Am tratat-o cu suspiciune si am intrebat-o: Si? Te-ai prins in ce directie vor sa te manipuleze?

Raspunsul e irelevant, ideea e ca mi s-a trezit curiozitatea, am vrut eu sa-mi raspund la intrebare si iata ca azi am terminat-o. Slava internetului, ca daca mai trebuia sa o si caut prin librarii, imi pierdeam clar interesul :)

Fara sa regret scepticismul initial ma declar bucuroasa ca am citit-o deoarece mi-a deschis mai multi ochi decat credeam. Aproape fiecare paragraf si-a gasit un exemplu in viata reala, in relatia mea de cuplu, in relatiile pe care le legi de obicei cu prietenii, barbati si femei deopotriva.

Astfel, daca vreti sa stiti de ce femeile vor sa vorbeasca mult dar urasc sa fie intrerupte, sau de ce barbatii stau mai bine cu orientarea dar nu reusesc sa tina pasul cand vorbim "ca fetele", adica pe mai multe subiecte deodata, aici veti gasi raspunsul!

Un citat care mi-a placut: Cand este vorba de sex, femeile au nevoie de un motiv; barbatii au nevoie de un loc in spatiu.

Mai multe nu spun, sunt sigura ca va veti da seama despre ce vorbesc citind chiar si primele 10 pagini.

Pentru un impuls, o gasiti AICI.

PS: o alta idee care mi-a placut la nebunie si incerc acum sa o propag pe unde ma duc este aceea ca homosexualii se nasc asa, datorita faptului ca in uter nu au primit destui hormoni masculini si astfel au ramas cu un creier alcatuit in mare parte dupa modelul unei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu